Всички книги, издадени от ПП "ДСХ" можете да изтеглите от интернет адрес: http://www.scribd.com/admindsh

Статии
Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ подписа меморандум за сътрудничество

На 3 септември 2015 г. участниците в политическия съвет на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ подписаха Меморандум за сътрудничество на предстоящите местни избори.

Даваме сигнал не само на структурите си, а и на гражданите, че запазваме волята си да продължим да се борим заедно, че стоим заедно зад левите стандарти, заяви председателят на БСП Михаил Миков. Зам.-председателят на НС на БСП Бойко Великов заяви, че е важно между двата тура да се подкрепят кандидати от коалицията, които стигнат до балотаж, независимо дали кандидатурата е коалиционна или на някоя от партиите. Той добави, че в сравнение с местните избори през 2011 г. сега има значително увеличение на коалиционните кандидатури.

Лидерите заявиха твърдото си убеждение, че заедно са по-силни. Според тях коалицията дава шанс за запазване на лявото в България и за реализиране на социалните политики, нужни на гражданите. Светлина Йолчева и Александра Христова подписаха документа от името на партия "Български социалдемократи", Александър Радославов - за "Движение за социален хуманизъм", Росен Пешев от името на "ЕВРОРОМА", Спас Панчев - на ЗС "Ал. Стамболийски", Александър Паунов - Комунистическа партия на България, Минчо Минчев - ПП "Нова зора", Емил Георгиев - ПК "Екогласност", Йордан Гергов - ПП "Обединена социалдемокрация", Минчо Минев и Васил Коларов - Партия на българските комунисти, Елена Нонева - ПД "Социалдемократи" и Павел Иванов - ПП "Съюз на комунистите в България".

Източник: www.duma.bg