Всички книги, издадени от ПП "ДСХ" можете да изтеглите от интернет адрес: http://www.scribd.com/admindsh

Статии
Споразумение за създаване на „Коалиция за възраждане на Горна Оряховица”

Споразумение за създаване на „Коалиция за възраждане на Горна Оряховица” подписаха в Деня на Съединението общинските лидери на АБВ, ЗС „Александър Стамболийски” и ПП „Движение за социален хуманизъм”.

Ваня Василева от ПП „Движение за социален хуманизъм”, Марин Богомилов от АБВ и Галин Караджов от ЗС „А. Стамболийски” сложиха подписите си, уверявайки, че коалицията е отворена към другите партии в ляво и форматът може да бъде разширен. Най-дълго управлявалият кмет на Горна Оряховица Никола Колев е лицето на Коалицията и с нейна подкрепа той ще се бори за пети мандат начело на общината.

Нашият кандидат няма нужда от представяне, защото вече е доказал, че е добър управленец. Той е човекът, който може да възроди Горна Оряховица, заявиха партньорите в коалицията.

Тръгваме с летящ старт в тази кампания, защото работим за каузата си от началото на годината. Не броим мандати отсега, ние се борим да бъдем истинска алтернатива на сегашното управление и целта ни е кметското място, казаха партньорите в „Коалиция за възраждане на Горна Оряховица”.

Горна Оряховица има потенциал да бъде по-различен от всички български градове, топящи се в демографската катастрофа. Борбата с обезлюдяването ще бъде приоритет за Коалицията. Единственият начин да се задържат младите хора в града е създаването не просто на работни места, а на добре платени работни места. Това е най-добрата социална политика, защото без работещи млади хора с достойно заплащане и сигурна социална перспектива, градът ни няма бъдеще, разкриха част от предизборната си програма учредителите на „Коалиция за възраждане на Горна Оряховица”.