Всички книги, издадени от ПП "ДСХ" можете да изтеглите от интернет адрес: http://www.scribd.com/admindsh

Статии
Коалиция БСП – ЛЯВА ПРОМЯНА ЗА МОНТАНА откри кампанията си

 

http://dshbg.org/uploads/product_images/jp30ied03h4jbmo4.jpg                                   

Силен екип от млади социалисти, успешни представители на гражданската квота и коалиционни партньори тръгва към местната власт в Монтана.

На 30 септември 2015 г. Коалиция БСП – ЛЯВА ПРОМЯНА ЗА МОНТАНА откри кампанията си в Монтана с представяне на кандидатите за кметове и общински съветници в общината.

Лявата коалиция тръгва към местните избори и битката за община Монтана със силен екип от млади социалисти, коалиционни партньори и гражданска квота от успели и уважавани хора, сред които е и представителят на ПП ДСХ - г-н Михаил Илиев.

„Гордея се с нашия екип” заяви Камелия Трифонова, кандидат за кмет на Монтана и общински лидер на БСП.

Надяваме се по време на кампанията да има дебат за проблемите в общината, за демографския срив в Монтана, за напускането на младите хора – по официална статистика през последните 15 години града ни е намалял с 11 000 души, а по неофициална – с двойно повече. Трябва да направим всичко възможно да задържим младите хора тук. Да обърнем специално внимание на учениците, децата, младите семейства, връзката между образованието и местния бизнес, който създава работни места. За разлика от сегашната управа няма да обръщаме толкова внимание на показността, а ще наблягаме на ефективността в работата. Всеки изразходен лев по европейски проекти или от общинския бюджет, трябва да води до конкретна полза за гражданите на общината.

По време на кампанията ще бъдем позитивни, но и критични. Няма да спестяваме истината за състоянието на общината, обяви Камелия Трифонова.