Всички книги, издадени от ПП "ДСХ" можете да изтеглите от интернет адрес: http://www.scribd.com/admindsh

Статии
Мария Драгомирова: Докато другите партии се борят да станат по-силни, ние искаме да бъдем по-полезни

Уважаеми съграждани, скъпи приятели!

Дойде време за нови избори и за промяна. Промяна е най-важната дума, която трябва да чуят всички граждани на нашата община. Ние сме отборът, който може да участва в тази промяна.

Завършва една предизборна кампания, след която на 25 октомври Вие ще направите своя избор.

Уважаеми дами и господа, има мигове в живота на една партия, заради които си заслужава човек да има кауза! Изборите са изпитанието за нашата вяра в каузата, която ни е събрала днес. Това ще е и единственият момент, в който можем да повлияем на бъдещето на Скравена и Община Ботевград.

По един или друг начин, почти всички от кандидатите за кметове и общински съветници засегнаха темата за „единството”. Може би сега е моментът да преминем нашия „Рубикон”, т.е. нашият и вашият избор след който връщане назад няма. И да погледнем отвъд „единството”. Какво ни свързва? Какви са причините да сме заедно? Защо сме тук? Настоящи и бъдещи членове на социалните хуманисти, български граждани, ратуващи за просперитета и социално справедлива община.

Движението за социален хуманизъм не е нищо друго освен организирано усилие за промяна на човека, което на тази основа изгражда и своята политика за промяна на обществото.

Ние социалните хуманисти, сме уверени, че именно хуманизмът на солидарния тип социално – справедливо общество е достойното бъдеще на човечеството.

И още нещо, много важно! Замисляли ли сте се какво толкова ни отличава от другите партии? Докато те се борят да станат по-силни, ние се надяваме да бъдем по-полезни. На тях силата им е необходима, за да консумират власт, ние използваме властта, за да сме полезни!

На 25 октомври Вие ще решите кой да Ви представлява, за да имате по-достоен живот. Надяваме се да получим Вашата подкрепа и да работим заедно за реализирането на новите приоритети на Скравена и общината.

Ние познаваме проблемите на нашата община, имаме проекти и ще търсим пътищата за тяхното осъществяване.

 

Мария Драгомирова, кандидат за общински съветник от партия "Движение за социален хуманизъм" в община Ботевград

23.10.2015 г.